Swedish English Portuguese

Snart är det dags för en av höjdpunkterna i hästsverige, Sweden International Horse Show. Förutom tävlingar och föreställningar på hög nivå finns också möjlighet att möta 28 av de hästraser och avelsföreningar som finns i Sverige. Svenska Lusitanosällskapet finns självklart på plats! Välkommen till vår monter, nummer 23, för att prata om denna härliga ras. Passa också på att hälsa på hingsten Dinamo som finns på plats som representant för en svenskfödd lusitano.

Dinamo kommer även att kunna ses i aktion i det digra paddockprogram som erbjuds under dagarna. Med sin ryttare Cathleen Åberg och tillsammans med hingsten Vulcão med Kerstin Dahlberg i sadeln bjuds på en halvtimmeslång clinic vid två tillfällen; fredagen den 1/12 kl. 14.00 och lördagen den 2/12 kl. 15. De som vill se mer av de två hästarna har också en chans i rasparaden samt i pausinslag i stora arenan.

Mässpaddocken ligger nere på Stallbacken. Bakom projektet Sveriges alla Hästaraser står Svenska Hästavelsförbundet. Fullständigt paddockprogram finns här: http://www.swedenhorseshow.se/masstest/paddockprogram/

Händelser

SLS Swishnr: 123 589 76 57

Klubbshop

Nu har Svenska Lusitanosällskapet klubbshop

Läs mer...

Köpa lusitano?

Intresserad av att köpa en lusitano?

Klicka här!

Logga in/ut