Portuguese Portuguese Portuguese

Select a news topic from the list below, then select a news article to read.

Ungdomsträff i samband med årsstämman i Skara 9 juni.
Sve Häst Ungdom - Facebook grupp

Mer info kommer...

 

Lusitanosällskapet efterlyser även ungdomrepresentant, kontakta gärna styrelsen om du är intresserad.

 Utmärkelsen dagens bästa sto på feiran 2017 gick till Amendoa. Motiveringen är hennes rastypiskhet, med stark rygg och länd. Och nog är hon en god representant för rasen, avelsvärderad som hon är med 72 poäng. Hennes ägare Charlotta Måhlin beskriver henne som en häst med hög integritet. Sitt sällskap väljer hon med omsorg och för henne är det Charlotta som gäller. Känslan är besvarad. Så har de också under sina snart tio år tillsammans utvecklats till ett riktigt radarpar.

Datum för året feira är nu bestämt. Helgen den 15-16 september är det dags för denna uppskattade hästfest för lusitanoälskare, även denna gång på Rotbrunna Häst och Kursgård, Enköping. Avelsvärderingar, dressyrtävlingar och gemensam parad står på programmet och dagarna är ett utmärkt tillfälle att både visa sin egen häst och att se andras.
Mer information kommer, men boka in helgen redan nu!

Vill Du ställa ut eller avelsvärdera kontakta då Charlotta Måhlin, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vill du hjälpa till i Feira-kommittén eller som funktionär maila då Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

qrfeira2018
 EM i Göteborg blev just den folkfest som arrangörerna önskade. Inte enbart för de sportsliga prestationerna, där Sveriges medaljinsatser förstås bidrog stort, utan också för att rid- och körsporten gjordes så tillgänglig för alla. Under tävlingarnas sju dagar var det inte mindre än 125 000 personer som besökte Ullevi, förutom de 30 000 som följde maratonkörningen i Slottsskogen. Hela veckan inleddes med en spektakulär invigning på Ullevi, där fyra lusitanoekipage bidrog med ett uppskattat inslag i sina roller som ABBA. Ulrika Pernler på Unico, som agerade Benny, delar i denna charmiga video med sig av livet ”backstage”.

ABBA behind the scenes from Ulrika Pernler on Vimeo.

Händelser

SLS Swishnr: 123 589 76 57

Klubbshop

Nu har Svenska Lusitanosällskapet klubbshop

Läs mer...

Köpa lusitano?

Intresserad av att köpa en lusitano?

Klicka här!

Logga in/ut