Young Handler Award är ett initiativ i ungdomsprojektet inom Svenska Hästavelsförbundet (SH) för att öka medvetenheten och engagemanget hos våra ungdomar kring avel och exteriör. Som en del i projektet delas present ut till alla som visat i ordinarie klass på sommarpremiering eller utställning 2021, om de är upp till och med 26 år!

 

Trots att även 2021 i mångt och mycket har varit annorlunda, så har ändå sommarpremieringar och utställningar kunnat genomföras och därför kommer Svenska Hästavelsförbundet att genomföra "Young Handler Trophy - Årets mesta visare 2021".

Så ni som har visat häst vid hand i ordinarie klass 2021, redovisar till Svenska Hästavelsförbundet hur många gånger ni har visat, hästen/hästarnas namn, datum och vid vilka platser ni har visat.

Ni skall även meddela ert födelseår, er adress samt skicka med ett foto!

Mejla er redovisning till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 12 december

Alla som redovisar till SH kommer att få en present på posten och de unga visare som har visat flest gånger, kommer att uppmärksammas lite extra!

OBS! Även om ni "bara" har visat en gång i år så skall ni skicka in redovisning. Men ni måste ha visat i ordinarie klass på avelsvärdering eller utställning, alltså ha fått en Young Handlerrosett (inte visat digitalt). #ungaäravelnsframtid

Har ni frågor kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Agneta Danielsson