Tanken är att det ska vara en säkrare sida för att köpa och sälja häst, när hästens identitet och meriter säkerställs genom kopplingen till Blå Basen.

Har du en häst eller flera till salu? Snart är den nya saluhästsajten klar för lansering, men vi skulle önska att få in annonser från fler personer med hästar till salu för att testköra alla funktioner. Det är värdefullt att vi får hjälp med fler som skapar ett konto och lägger in en annons och kan därigenom upptäcka om det finns funktioner som behöver utvecklas eller texter som behöver förtydligas.

Lägg upp annons på din/dina hästar, gärna med bilder och återkoppla till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. vid funderingar, problem eller feedback. Prova gärna att redigera din annons också! Hästens registreringsnummer hittar du antingen i ägarbeviset, hästens pass eller genom att söka på hästen i Blå Basen.

Salusajten kommer att lanseras på halvårsmötet i, så det skulle vara kul om vi kunde ha fler hästar till salu av många olika raser!

https://svehastar.se/hastannonser