Swedish English Portuguese

För tredje året i rad arrangeras Sveriges alla Hästraser under Sweden International Horse Show. Ett 30-tal hästraser och avelsföreningar finns representerade. Svenska Lusitanosällskapet finns självklart på plats! Välkomna till vår monter, nummer 26, för att prata om denna härliga ras. Passa också på att hälsa på stoet Arrogant som finns på plats som representant för en svenskfödd lusitano.

 

Arrogant kommer även att kunna ses i aktion i det digra paddockprogram som erbjuds under dagarna. Med sin ryttare Gunilla Wedin och tillsammans med hingsten Vulcão med Kerstin Dahlberg i sadeln bjuds på en halvtimmeslång clinic vid två tillfällen; fredagen den 25/11 kl.14.30 och söndagen den 27/11 kl. 14.00. De som vill se mer av de två hästarna har också en chans i julavslutningens rasparad samt i pausinslag i stora arenan.

Mässpaddocken ligger nere på Stallbacken. Paddocken har en sittplatsläktare och ligger i anslutning till de food trucks som står uppställda nere på Stallbacken. Bakom projektet Sveriges alla Hästraser står Svenska Hästavelsförbundet och Horses made in Sweden.

Händelser

Sweden International Horse Show 2017

Sponsrade Feira 2017

SLS Swishnr: 123 589 76 57

Klubbshop

Nu har Svenska Lusitanosällskapet klubbshop

Läs mer...

Köpa lusitano?

Intresserad av att köpa en lusitano?

Klicka här!

Logga in/ut